Wpis z mikrobloga

#wesolejajko Czołem mikroby! Jako, że zwykle używam tagów #smutnejajko czy #jajkomaruda postanowiłam dziś zrobić inaczej i znaleźć trochę pozytywów w jajkowym życiu :) Może i mamy kruchą skorupkę i miękkie wnętrze ale wystarczy afera by nas ugotować, a jak ktoś przesadzi to nawet i zrobić zbuka! Otóż dzisiaj było zimno strasznie, jadąc pociągiem do pracy usłyszałam od pana kierownika pociągu "nie pojedzim!" ... ale POJECHALIMY! W pracy pierwszym klientem był miły biznesmen, który robił prezenty dla swoich pracowników, a więc 10 paczuszek do zapakowania, umęczyłam się niemiłosiernie ale był bardzo zadowolony i nawet dostałam dyszkę "na głupoty" :) Potem zawitał do mnie sam Roman z Na Wspólnej (znaczy ten aktor), też bardzo miły i rozmowny :) Duuużo klientów się przewinęło ale wszyscy jacyś mili i uśmiechnięci, może jeszcze nikt nie nerwuje świąteczną gorączką. Potem dostałam sms-a od nieznanego numeru, a to był sam PAN BORSUK, dziękował za paczkę :) Tak strasznie mi się miło zrobiło :) Wracam do domu, wchodzę na Mikro a tam tyyyle plusów przy mojej paczce i tyle miłych słów, że jajko w życiu tyle nie słyszało i nie czytało :) Taki miły dzień :) Bardzo dziękuję wszystkim którzy się do tego przyczynili, każdemu z Was, bo jeśli jesteście mili i uśmiechnięci na co dzień to ta atmosfera wszystkim się udziela i krąży tak po świecie, od człowieka do człowieka i w końcu trafia czasami na jajeczko :) Wiem, że #tldr :F
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach