Wpis z mikrobloga

@raul7788 Gasperini niezle o-----l, nic mu taka wypowiedź publicznie nie dala. Jedynie w------a kibiców, że gość zamiast wziac porażkę na klatę obwinia zawodnika o zmarnowany rzut karny. Lookman wszedł i dal bodziec w postaci bramki, może gdyby grał od początku kosztem bezużytecznego w dwumeczu De Keteelare to odrobiliby by straty.
  • Odpowiedz
  • 1
@kris-90: Każdy. Jak lecą o różnych porach to live. A jak np. w soboty jest kilka o 16 to zazwyczaj jeden wybieram oglądam połowę i przełączam się na multi a potem obszerniejsze skróty. Mam viaplay to nie muszę nagrywać.
  • Odpowiedz
  • 1
@kris-90: ogólnie PL oglądam, no pewnie prawie z dwie dekady. A tak żeby oglądać wszystko co mogę to od mistrzowskiego sezonu Lisów.
Teraz, w przyszłym tygodniu kolejka w środku tygodnia to trzeba będzie odpalić ze 2-3 ekrany XD
W czasie gdy grali przy pustych trybunach to fajnie było rozpisane jeśli o godziny transmisji. Jak najmniej meczów o tej samej porze. Wiadomo, puste trybuny to się średnio oglądało.
Czekam aż na
  • Odpowiedz
@raul7788: wow, no to prawdziwy fan i zarazem ekspert z Ciebie :)

Też mi sie srednio ogladalo mecze przy pustych trybunach, to nie to samo :( Jednak atmosfera trybun robi swoje.

W ogole kojarzę Twoj nick z IO z Paryza. Ty robiles wszystkie rozpiski, czy aktualizowales wyniki/tabele medalowe? Bo cos pamietam, ze to wlasnie sporo roboty było takiej mega regularnej :)
  • Odpowiedz
  • 1
@kris-90: lubię lubię, grać już nie mogę to chociaż obejrzeć XD no i też gram w fantasy fpl. To czasem w sobotę o 16 lecą dwa mecze równolegle żeby się przyjrzeć grajkom których mam.

No ja,ja robiłem :) jakoś udalo się ogarnąć wszystkie konkurencje XD
  • Odpowiedz