@dzbanzyciowy keepass, zahasłowana baza i wrzucona np. na one drive (by nie zgubić) . Hasło tak długie i skomplikowane, najlepiej zmieniane co 40 dni.
PS. W firmie której pracuje babki w biurze trzymają na firmowym dysku sieciowym w pliku txt o nazwie takiej żeby hakier nie domyślił się że są tam hasła xD nie chce mi się strzępić ryja xD
@markhausen: i co miesiąc wymyślasz na nowo mocne hasło i się go uczysz, przecież nie ma szans że ci się to nie pokićka kiedyś i nie zapomnisz części nowego.
@markhausen: Hasło zmieniane co 40 dni + zapis na onedrive... Tymczasem takie dyski sieciowe mają historię i można odzyskać starą wersję, ze starym hasłem. ( ͡°ʖ̯͡°)
#komputery #informatyka #programowanie #cyberbezpieczenstwo
PS. W firmie której pracuje babki w biurze trzymają na firmowym dysku sieciowym w pliku txt o nazwie takiej żeby hakier nie domyślił się że są tam hasła xD nie chce mi się strzępić ryja xD
@markhausen: i co miesiąc wymyślasz na nowo mocne hasło i się go uczysz, przecież nie ma szans że ci się to nie pokićka kiedyś i nie zapomnisz części nowego.