Aktywne Wpisy

Czoso +91

lazysoul +94
Ależ ładny naleśnik #gotujzwykopem
Ładny prawda?
Ładny prawda?
źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Change my mind. Jestem prawnikiem z tytułem zawodowym pracującym jako in-house. Przychodziłem do firmy z ogromnym zapałem. Zajmuje się określoną specjalizacja, która pokrywa się z działalnością firmy. Wszystko było pięknie i super do czasu gdy dostałem do obsługi wewnętrzny dział (nie będę wskazywał jaki ale pewnie każdy kto liznął choć trochę życia korporacyjnego będzie wiedział o jaki dział chodzi - pracują w nim tylko specyficzni ludzie). I współpraca z tymi osobami odbiera mi chęć życia jak widzę ich niekompetencję i ogólnie w----------e na wszystko. Umowa się skończyła pół roku temu, my zapomnieliśmy, kontrahent wystawiał cały czas faktury które były płacone? W------e w to. Skrobnę aneksik z datą wsteczną. Kwota w umowie przeze mnie przygotowanej jest inna niż w załączniku do umowy który zawiera cennik? W------e. Nie moja sprawa. Serio, nie wiem kto tych ludzi zatrudnia. A mi się odechciewa żyć przez codzienną gimnastykę żeby ich prostować … #prawo #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
A tak na poważnie to też miej wyj..... poinformuj mailowo kogo trzeba jako gupokrytke i fajrant.