Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
na plus:
-płynność i działanie faktycznie idealne, żadnych spowolnień, raz po włączeniu messengera pojawił się tylko biały ekran, ale wystarczyło cofnąć i kliknąć znowu i zadziałało od razu
-mapy i nawigacja offline
-dobre aplikacji od nokii, nie szukałem nawet w sklepie zamienników (mixradio, notatki, coś tam jeszcze)
-bardzo dobry aparat, jak na możliwości telefonu to fajnie też można obrabiać zdjęcia
-chmura, nie muszę podpinać telefonu, żeby np. zrzucić zdjęcia
-bardzo dobry ekran, choć podobno zbiera rysy, ja na razie na to uważam i żadnej nie mam
na minus:
-nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia (4 lata android), ale #windowsphone wydaje mi się strasznie nieintuicyjny, ciężko mi było znaleźć coś w ustawieniach itd.
-BATERIA- przez to zastanawiałem się nawet nad oddaniem telefonu przed upływem 10 dni. Rozumiem, że ten ekran zżera energię, ale bateria trzyma naprawdę krótko jeśli telefon jest używany i zastanawiam się jak będzie wyglądała nawigacja w dłuższej trasie, jeśli będzie padać, to słabo z taką nawigacją gdzieś się wybrać
-coś w co na początku nie mogłem uwierzyć, słucham muzyki chciałem przewinąć i nie da się palcem przewinąć do konkretnego momentu O_O tak, w telefonie za 1200zł trzeba dalej przewijać jak na VHS-ach w latach 90'
-choć sam telefon mi się podoba, to sprawia wrażenie tanio wykonanego, te przyciski z boku też jakieś 'niewygodne'
Ogólnie nie żałuję zamiany, bo nie potrzebuję w telefonie wielu bajerów, mapy, pakiet office, dobry ekran, wszystko w tym telefonie jest, z ciekawości ściągnąłem jedną grę i Asphalt 8 wygląda bardzo fajnie. Na tablecie pozostanę z #android, a do telefonu #windowsphone w zupełności mi wystarczy.
@tabee: w ostatniej aktualizacji huba muzycznego mozesz to robic
Komentarz usunięty przez autora
@tabee: polecam i pozdrawiam, krzysztof tyniec
@tabee: powodem obu problemów jest 8.1 które jest w fazie beta, na 8.0 tych problemów nie ma
Natomiast na tę chwilę w celu poprawienia stanu baterii zalecam:
1. zamknij wszystkie karty w tle IE (bo IE je odświeża co