Wpis z mikrobloga

Czyli zaczynają się problemy typowe dla kucowego elektoratu - mocni w sieci, ale mają problemy by wyjść z piwnicy i zebrać podpisy na #stanowski. Oczywiście Krzysiu zbierze te 100k podpisów choćby stając na rzęsach, bo jak tego nie zrobi to byłby blamaż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kanalzero #polityka #bekazkonfederacji
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klawiszs: Hołownia dobrze go podsumował, potrzeba osoby która zajmie się braniem udziału w naprawie obecnego systemu a nie klauna który chce na tym zbijać wyświetlenia
  • Odpowiedz
  • 22
Hołownia dobrze go podsumował, potrzeba osoby która zajmie się braniem udziału w naprawie obecnego systemu a nie klauna który chce na tym zbijać wyświetlenia

@Shadovek: w innym wątku przeczytałem komentarze fanów Stano, że dobrze, że sobie robi jaja z tych wyborów "bo prezydent i tak nic nie może". To "nic" to odblokowanie prokuratury z resztek Ziobry, zmiana KRRiT i nie wetowanie ustaw, których bozia zakazuje. Oczywiście pomijam kwestie reprezentowania Polski
  • Odpowiedz
@klawiszs: No to widzisz, ja biorę opinię osób które słuchają sloganów Stano i Mazurka, a w szkole jeszcze nie mieli lekcji o uprawnieniach prezydenta z dużym dystansem i się niczym nie denerwuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@klawiszs: Akurat nie jestem jego fanem, ale krąży filmik w którym jego swoim "wiecu" ktoś zapytał czemu Stanowski robi sobie "jaja z demokracji". Odpowiedź była trafna - pozostali kandydaci też sobie robią jaja, składając obietnice których nie zamierzają spełnić i skupiając się nie na swoich zaletach, a wadach pozostałych kandydatów.

Głosu na niego nie oddam ale niech pomiesza trochę w kotle ;)
  • Odpowiedz
  • 2
@nappy:

Głosu na niego nie oddam ale niech pomiesza trochę w kotle ;)

I jak namiesza? Że w drugiej turze po cichu poprze Nawrockiego waląc wciąż w Trzaskowskiego? Co zyskamy poza wypromowaniem jego postaci i jego biznesu, skoro to wszystko pic?
  • Odpowiedz
@klawiszs w sumie to p------e, że znajdzie się 100 000 ludzi, którzy podpiszą się pod kandydatem, który wprost mówi, że startuje dla jaj i nie chce wygrać
  • Odpowiedz