Wpis z mikrobloga

Już niedługo rocznica jakże zacnego upodlenia wykopka @GienekKupiec1986. Spaniale wtedy tag huczał, aż szybko dla niego konto zostało skasowane. Aż dziw bierze, że po takim upokorzeniu nie siedzi tutaj na jakimś innym koncie, i nie reperuje swojego zranionego ego ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kononowicz #patostreamy
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
@SpecyficznyZapachSzkolnej: @Adli: Zamawiał nieopłacone kebaby i wydzwaniał do Grajewiaka. Nie przewidział jednak, że wpisanie jego numeru telefonu w wyszukiwarkę wyrzuci jednoosobową działalność. Skończyło się jakże zacnym telefonem dla jego ze wskazaniem, że Grajewiak ma jego dane i jak nie przeprosi na wizji, to leci w świat. Po wszystkim zawinął ogon i usunął konto na wykopie, bo na tagu go ostro dojeżdżali. Niestety nie mogę znaleźć shota z tego
  • Odpowiedz
@cl-sr:

Aż dziw bierze, że po takim upokorzeniu nie siedzi tutaj na jakimś innym koncie, i nie reperuje swojego zranionego ego

A ja myślę że tu jest tylko nie przyznaje się w żaden sposób, omija dyskusje o swoim poprzednim koncie
  • Odpowiedz
@cl-sr: A jest to tylko jeden z kilku upokorzonych przez Olo tagowych gumiaków ( ͡° ͜ʖ ͡°) był jeszcze szkodnik, opałka, wystalkowany fararka bądź ącki (który podobno aktualnie na tagu podaje się za Antylateksa, no ale kto ogarnięty to będzie wiedział że to tak nie działa i lał na niego ciepłym słonowatym).
  • Odpowiedz
Nietypowość dla jego też mocno, ciągle nie wiem, o chvj mu w ogóle chodziło, po co to robił i co miał z tymi nieopłaconymi kebabami. XD
  • Odpowiedz
@cl-sr: gieniek był dobry, wyzywanie i ciągłe pisanie o wysyłaniu nieopłaconych kebabow, potem jednak takie gierojowanie nie wystarczyło na twardego samca i konto zostało usunięte
  • Odpowiedz
  • 0
@Midnight_Animal: Tym bardziej jest największą ofermą i przegrywem życiowym na tym tagu od czasów farary. Już bycie wege i walenie kudzu byłoby bardziej szanowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cl-sr: Prawda, chłop był absolutnie żałosny i bez polotu, wpierw zaczynał od tego pseudo zamawiania, póżniej zaczeło się jechanie po barneju, jakby ten mu conajmniej matke zgwałcil jak nie lepiej, aby na koniec zacząć z d--y jechać po olgierdano i dostać wychowawczego na p---e i przepraszać tym swoim cieniutkim głosikiem na live.
  • Odpowiedz