Aktywne Wpisy

lukasz-lux +567
ostatnio gadałem z wujkiem co całe życie jeździł w PKS tirem, miał trasy do Iraku, Libanu - tego typu
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle

Ktoś kto stale jeździ po niemieckich autostradach ma jakiś patent na zmianę z nolimit na 120? Auto nie podpowiada, że za 500m będzie 120 i czasami zdarza mi się wpaść przy 180-200 hamując z 250. Wiadomo, przy węzłach/miastach jest 80-120, ale w innych miejscach? Jakaś nawigacja co podpowie co bedzie za 1km? Jakiś patent żeby jazda nie była szarpana jak na torze? #niemcy #motoryzacja #samochody

To będą moje pierwsze gogle VR, w ogóle pierwszą styczność z VR miałem kilka dni temu na imprezie u kolegi i strasznie mi się to spodobało. Przejrzałem tag na wykopie i już wiem w co będę grał, jakie akcesoria dokupić i mam też ten przydatny dokument google od jakiegoś mireczka, będę z niego korzystał. Jednak mam kikka pytań, będę bardzo wdzięczny za pomoc:
1. Wiem, że trzeba dokupić własny pasek, bo ta guma od gaci Mety jest beznadziejna, głównie polecany jest BOBOVR S3 Pro. Nie zależy mi na powerbanku, wiem że te nawet 2 godziny pracy na baterii mi w zupełności wystarczy, więc pytanko czy polecacie jakąś tańszą alternatywę bez baterii? Bo to Bobo trochę drogie. Zależy mi na komforcie, ale przede wszystkim żeby gogle się nie zsuwały, chce mieć immersje na najwyższym poziomie. Jakieś wkładki na soczewki też są potrzebne? Ktoś tam pisał, że podobno za dużo światła się dostaje do gogli.
2. Na co wydać 30 dolców od kolegi? Te polecane programy Virtual Desktop i Quest Game Optimizer rozumiem nie są w sklepie Mety? Jest też jakiś inny gamechanger, który warto zakupić?
3. Planuje korzystać z mocy mojego laptopa gdzie mam RTX 4090. Rozumiem, że przez tego Virtual Desktop mogę grać jakby w chmurze? Laptop i gogle będę jakieś 20 centymetrów od routera, a neta mam dosyć szybkiego. Da się tak grać? Jest spore opóźnienie? Testowałem kiedyś GeForce Now i dawało radę.
Z góry dziękuję za pomoc :3
#vr #oculus #metaquest #quest3
źródło: temp_file8974540138573704327
PobierzJa kupiłem miesiąc temu za 519
Komentarz usunięty przez autora