Aktywne Wpisy

MonazoPL +125
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
miscellanous +2
Mam 1,2 mln wolnych środków finansowych. Co z tym zrobić? W co ulokować?
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci

To będą moje pierwsze gogle VR, w ogóle pierwszą styczność z VR miałem kilka dni temu na imprezie u kolegi i strasznie mi się to spodobało. Przejrzałem tag na wykopie i już wiem w co będę grał, jakie akcesoria dokupić i mam też ten przydatny dokument google od jakiegoś mireczka, będę z niego korzystał. Jednak mam kikka pytań, będę bardzo wdzięczny za pomoc:
1. Wiem, że trzeba dokupić własny pasek, bo ta guma od gaci Mety jest beznadziejna, głównie polecany jest BOBOVR S3 Pro. Nie zależy mi na powerbanku, wiem że te nawet 2 godziny pracy na baterii mi w zupełności wystarczy, więc pytanko czy polecacie jakąś tańszą alternatywę bez baterii? Bo to Bobo trochę drogie. Zależy mi na komforcie, ale przede wszystkim żeby gogle się nie zsuwały, chce mieć immersje na najwyższym poziomie. Jakieś wkładki na soczewki też są potrzebne? Ktoś tam pisał, że podobno za dużo światła się dostaje do gogli.
2. Na co wydać 30 dolców od kolegi? Te polecane programy Virtual Desktop i Quest Game Optimizer rozumiem nie są w sklepie Mety? Jest też jakiś inny gamechanger, który warto zakupić?
3. Planuje korzystać z mocy mojego laptopa gdzie mam RTX 4090. Rozumiem, że przez tego Virtual Desktop mogę grać jakby w chmurze? Laptop i gogle będę jakieś 20 centymetrów od routera, a neta mam dosyć szybkiego. Da się tak grać? Jest spore opóźnienie? Testowałem kiedyś GeForce Now i dawało radę.
Z góry dziękuję za pomoc :3
#vr #oculus #metaquest #quest3
źródło: temp_file8974540138573704327
Pobierz@eleganckichlopak: Wtedy nie będziesz miał laptopa i routera. Metr pustej przestrzeni w każdą stronę to minimum.
Odnośnie Twoich pytań:
1. Firma kkcobvr tania dobra alternatywa. Osobiście z tanich używałem gomrvr z ali kiedyś i też byłem zadowolony bo powerbank w nerce używałem.
2. Virtual Desktop must have jak pcvr nie trać czasu na steamlink
@eleganckichlopak: da, wifi musi być szybkie.
Laptop potrzebowałby lepszego chłodzenia - przynajmniej jakiś wentylator na
Poczekaj, dozbieraj i kup porządne S3 Pro, najlepiej z dodatkową baterią :)
źródło: temp_file3296787778570821648
Pobierz