Aktywne Wpisy

kobiaszu +207
Też tak macie, że na pierwszy rzut oka widzicie, że gra jest klepana na UE5/4? Jestem autentycznie przejedzony ciągle tymi samymi klonami i błyszczącymi teksturami. Nawet Stalker 2 wyglada zbyt cukierkowo.
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
źródło: 1000015744
Pobierz
podrywacz1 +28

Jeszcze w temacie #xtb #meczennicyxtb
Ktos zauwazyl ze generalnie szacowane przychody z dzialalnosci operacyinej wzgledem 2023 to jakies 255 baniek?
Wydaje mi sie ze ludzie wymagaja ciagle nabijania ATH i bicia rekordow przychodow co kwartal.
Wierze w zarzad, bo generalnie nie jest przypadkiem to, ze doszli do tego miejsca w ktorym są teraz (w sensie lepiej niz upadajace walcownie xD czy inny szajs w stylu kopalnia wegla co nie wychodzi na rynki zagraniczne xD).
Z filmow wiem jak dzialaja dilerzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) first one is free, a potem zwiekszanie marzy.
Druga rzecz, wynik za q4 2024 moga byc slabsze bo ludzie juz z hajsu na shorty sie wypstrykali i maja jakies zajecia komornicze czy cos. Dlatego #kruk i #xtb wieczna sztama prepetum mobile
źródło: 1000002248
PobierzXtb ma a-book i b-book (mix). Czym one sa to kazdy inwestor chyba wie, jak nie wie to sie dowie gdy zaczna mu pojawiac sie dziwne problemy (naciagane nieco kursy wybijajace sl, lagi, wylogowania przy mozliwych duzych zyskach itd). Czyli klasyczne wyzerowanie delikwenta gdy zbyt duzo
gościu ale poplynąłeś , #xtb jest regulowany przez knf , poza tym przenosząc kapitał do innego bm tam też grasz na cfd tylko inaczej nazwane . jakbyś nie wiedział , a widać że nie ogarniasz to nie tylko cfd , ale każdy inny instrument na dźwigni jest też równie ryzykowny . @smuteczekft
@m-mmmm_marysia jak do tej pory nie ogarnął , to szkoda czasu żeby go
Czy ja gdzies pisalem ze cfd jest zle samo w sobie? Nie, a wrecz pisalem o nasdaku, surowcach itd czyli wlasnie o cfd.
To ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem - pisalem o inwestowaniu przez xtb.
@vveasel: i @m-mmmm_marysia: cfd nie jest problemem ale b-book bo twoj zysk jest ich strata a nadzor przez knf to sam wiesz... nasz rzad tez