Aktywne Wpisy

golomb13 +231

curiousboi +512
Dobrze że są procedury adopcyjne i z daleka widać że będą to odpowiedzialni ludzie #heheszki #pies #patologiazewsi #lodz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry gameplay
#pcmasterrace #gothic #gry
źródło: 1000015744
Pobierz@kobiaszu: Już piszę do Unreal, że mają przycisnąć programistów jakiejś tam firmy zewnętrznej, żeby grafika nie była cukierkowa i były fajne mechaniki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Moim zdaniem to najbardziej przereklamowany silnik wszechczasów,
To nie jest tylko problem woke i poprawności politycznej jak próbują nam wmówić pewne grupy grifterów na YT, że gry w ostatnich 5 latach wychodzą coraz gorsze.
Ale
Ale to będzie g---o.
W------i team odpowiedzialny za trójkę.
W-------ą Ciri jako główną bohaterkę.
Cała gra na silniku UE
Ojj będzie rozczarowanko, oczywiście fanboje będą bronić ten shitxD
@bary94pl: gry zostały mainstreamem na długo przed covidem mniej więcej w momencie gdy firmy wlazły na giełdę a wall street zobaczyło jaki hajs można zarobić na tym biznesie
@totem_lesnych_ludzi: przecież fallout 3 to ubercukierek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prawdziwe gry mają mgłę, bo ludzkość nie radziła sobie z renderowaniem powyżej 10 metrów i było pięknie. Goticzek z tego zajebiście korzystał i oświetlenie w nim rozwiązane było bardzo klimatycznie. Potem nagle się dało renderować pół kontynentu to wszyscy się do tego rzucili, ale nikt nie zastanowił czy warto.
Prawdziwe