Wpis z mikrobloga

Znalezisko https://wykop.pl/link/7640321/pilotem-smiglowca-ktory-doprowadzil-do-katastrofy-lotniczej-byla-kobieta-trans/komentarz/129170327/to-ze-jest-to-kolejny-fejk-to-jasne-bardziej-zastanawia-mnie-tok-tok-rozumowania-osob-ktore-w-takie-znaleziska-wierza-kim-dla-was-sa-osoby-transseksua

zostało usunięta, bo oczywiście okazało się fejkiem, więc przykleję swój komentarz:

To, że jest to kolejny fejk to jasne. Bardziej zastanawia mnie tok tok rozumowania osób, które w takie znaleziska wierzą. Kim dla was są osoby transseksualne/homoseksualne/czarnoskóre? Z tych wszystkich znalezisk i komentarzy wyłania się obraz zła absolutnego, ale przy tym mocno upośledzonego. Ludzi, którzy są chorzy umysłowo/upośledzeni intelektualnie, a przy tym nic innego nie robią tylko krzywdzą dzieci/biją ludzi/czynią wszelkie możliwe zło. To, według tych spaczonych wyobrażeń, są monstra, a nie ludzie.
Innymi słowy: ludzie, którzy piszą te nienawistne komentarze różnią się od nazistowskich Niemców tylko i wyłącznie możliwościami, niestety. I to jest smutna prawda ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#takaprawda #nienawisc #nazizm #bekazprawakow #niepolitykaaludzie
@Vokun 0
To, że jest to kolejny fejk to jasne. Bardziej zastanawia mnie tok tok rozumowania osób, które w takie znaleziska wierzą. Kim dla was są osoby transseksualne/homoseksualne/czarnoskóre? Z tych wszystkich znalezisk i komentarzy wyłania się obraz zła absolutnego, ale przy tym mocno upośledzonego. Ludzi, którzy są chorzy umysłowo/upośledzeni intelektualnie,
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach