Wpis z mikrobloga

• 0
@TOPOLEJESTOBOWI: proste. Zobaczyć że Braun będzie miał wynik koło 400k i juz wiadomo. Myślisz że normalni ludzie zagłosują na typa który wierzy w satanistyczne nadprzyrodzone moce?
Tak naprawdę żaden z kandydatów który startuje nie jest tak odklejony od rzeczywistości jak Braun. Gość gadał że Windows 8 stworzyl szatan i że pod CPK powstanie tajny bunkier dowodzenia dla zydow. XD
A jak wiadomo ciągnie swój do swego :)
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: niestety wykopku ale świat nie jest taki prosty, bardzo stereotypowo traktujesz schizofreników, jak biorą leki to nie mają żadnych jazd a jak nie biorą to mogą sobie wkręcić dużo bardziej zawiłe historie niż te które opowiada Braun (: schizol z wykopu @czasnawybory666 głosuje na KO i trzaskowskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@TOPOLEJESTOBOWI: xDD ale zdajesz sobie sprawę że ja żartuje. Po prostu zabawnie będzie po wyborach gasniczakom to wmawiać bo braun będzie miał właśnie koło 400k głosów czyli te 2,2-2,3% a właśnie to gasniczaki są ludźmi którzy lubią takie "rozwiazania" zobacz że te teorie spiskowe szczególnie Brauna wyglądają tak że wszystko się musi jakoś ze sobą łączyć. A że teorie spiskowe łatwo wymyślić to ja wymyśliłem taką :)
Ps. A tego
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: Tak, ale żartujesz sobie z gaśniczaków kosztem osób chorych, spłycając poważną chorobę psychiczną i jej objawy. Śmiej się z gaśniczaków do woli ale proszę nie obrażać schizofreników ( ͡° ʖ̯ ͡°) ani innych chorych psychicznie. Część z nich jest dużo normalniejsza od normików (:
  • Odpowiedz