Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adzioq: nie kłam nie całą Konfederacja. Jak widać Braun ma w dupie obludnikow co się zaczęli przyzwyczajać do siedzenia przy stole i mord, które chwile wczesniejnim nie pasowały.
  • Odpowiedz
@adzioq: To jasne że koalicja rządząca nie chce rozmawiać o konkretach, bo wyszłoby że nie tylko nie realizują własnych obietnic, ale też nawet je potrafią torpedować jak w przypadku zmiany podatku Belki(złożyła Konfa, odrzucili) czy odpolitycznienia spółek skarbu państwa(złożyła Polska 2050, PO+PSL odrzucili).
Lepiej rozmawiać o czymś innym, a każdy kto chciałby rozmawiać o konkretach to pisior, faszysta, antydemokrata, nazista itd - taka to wasza "logika" xDDD
  • Odpowiedz
za możliwość kolejnego wyjazdu integracyjnego

@Sowa12345: tak z powiązanych tematów, to ja słyszałem niedawno o hotelu w którym była prowadzona dynamiczna polityka ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
idą w koalicję z PiSem

@adzioq ale to musieliby chociaż powstać z własnej inicjatywy, tymczasem to kremlowskie popychadła wynajęte przez PiS do zebrania głosów głupich i młodych prawaków, rasistów, zamordystów i homofobów. Przecież nie mówi się, że zero był w koalicji z PiSem.
  • Odpowiedz
Kazdy siebie nawzajem broni i nie atakuje.

@adzioq: Tak, bo jest to opłacalne politycznie. Mentzenowi rośnie, jest zapraszany do pisowskich mediów i zwiększa się szansa na zwycięstwo Nawrockiego, bo wyborcy Konfederacji w przeważającej większości zagłosują przeciwko Trzaskowskiemu. Wszystkim się taka postawa opłaca. Rządzący są po prostu wspólnym wrogiem. Po kolejnych wyborach się to może zmienić w mgnieniu oka, zależnie jakie będą wyniki i układ w sejmie. Widzę, że kolega nowy
  • Odpowiedz