Wpis z mikrobloga

Pięć osób w mieszkaniu, chorych cztery - wysłaliśmy najzdrowszego po podstawowe na ten moment produkty (mięso na rosół, cytrusy, tablety, chusteczki i coś do wrzucenia do piekarnika na obiad). Wszycy narzekają na gardło i piszą do siebie maile - byleby nie mówić. Co za świat, co za życie!

[Dbajcie o gardełka, wykopowicze - życzę Wam dużo zdrowia, moje gardełko płonie żywym ogniem]

#choroba #solidarnosc #gowno #smarki #gardlo
  • 25
@O__Q: Tabletki - ale tablet też by się przydał, niewygodnie z laptopem w łóżku. :D

@Sordi: Czwórka studentów, cztery babcie, trzy słoiki miodu. :D

@Jahcob: A Ty nie masz kogo wysłać.... - no chyba, że pokojówkę ew hotelu. :D

@sunsu-sun: #!$%@? mi to da. :) Jak do wieczora nie przejdzie to jeszcze grzane piwo poleci (śmierdzi ale działa).

@plusuj: Nie wszyscy mają facebooka, gtalka czy skajpaja. :D
@bohemot44: a zapisuj ;] cala przyjemnosc po mojej stronie ;]

@simsoniak: a to jak lubisz, to bierz tak :P ale mnie ostatnio ratowal taki zestaw. po strepsilsie mialem pare godzin bez bolu gardla, a tak to bolalo jak diabli.
@FilipChG: Nieee, bugetsy sa tłuste - ostatni raz w zeszłym roku wsunęłam tego naprawdę sporo, od tej pory mam wstręt. :D

Na dziś zamówiona Ristorante z lewiatana. :D I rzeczony już, rosół. :D

@O__Q: Ja mam taki ból, że nawet mleko z czosnkiem pic mogę - i nawet syrop z cebuli. Poddaję się, sięgnę po największe gówna byleby przeszło. :D

@Sordi: A mój nawet nie skrystalizowany, sialalala!

[przekazuję Ci