Aktywne Wpisy

Pytanie czysto teoretyczne bo ja uważam za spoko pomysł
VW LUPO 1.0 Benzynka (bez klimatyzacji) za 1500zł bez rdzy po wymianie rozrządu 20k km temu, do wymiany łączniki stabilizatora i coś z piastą.
Czy pojechalibyście nim w europe? Mam z różową taki plan żeby objechać takie kierunki podczas miesięcznego tripa jak Francja/Włochy etc spanie w namiocie, lub w hotelach tylko moje pytanie czy autko da radę, wszyscy mi odradzają ten pomysł i jestem ciekaw
VW LUPO 1.0 Benzynka (bez klimatyzacji) za 1500zł bez rdzy po wymianie rozrządu 20k km temu, do wymiany łączniki stabilizatora i coś z piastą.
Czy pojechalibyście nim w europe? Mam z różową taki plan żeby objechać takie kierunki podczas miesięcznego tripa jak Francja/Włochy etc spanie w namiocie, lub w hotelach tylko moje pytanie czy autko da radę, wszyscy mi odradzają ten pomysł i jestem ciekaw
źródło: 1200px-VW_Lupo_front_20080809
PobierzCzy taki gruz nadaje się do jazdy po Europie?
- Tak 48.7% (462)
- Nie 49.4% (469)
- Inna odpowiedź: dodaj komentarz pod wpisem. 1.9% (18)

DawCioS +315
źródło: 1000017810
PobierzDziałamy?
- Nie, mam godność 83.1% (2207)
- Jeszcze jak, godności brak 16.9% (448)

#bekazprawakow #bekazpisu #polityka #usa #trump
źródło: 1000004862
Pobierzwyjakowo obrzydliwy typ. Z tysięcy jego wpisów nic, ale to kur*a nic nie było prawdą.
Zapewne. Dlatego właśnie Biden odwiedzał Warszawę dwukrotnie w 2022 roku. Pozdrów Piątunia.
@dr3vil:
źródło: obraz
PobierzO ile wsparcie przez służby USA jest mocno wątpliwe, tak nielegalne wspieranie kampanii przez UE to fakt:
1) sankcje, które magicznie zniknęły po wyborach, mimo braków jakichkolwiek zmian systemowych
2) jawne wspieranie jednej ze stron przez unijnych biurokratów pokroju von der Leyer
@eduardo-garcia:
1. No tak bo b--ń w rękach psychopaty, to jest to samo co b--ń w rękach normalnego człowieka. Normalna sprawa, ze czasem wymiana człowieka, by dane przepisy, procedury były zupełnie inaczej wcielane w życie.
2. to jak wytłumaczysz, że pis chwali sie poparciem ze
A potem się okaże że to nie Vance mówił tylko niejaki Lance. Nie w sprawie wyborów tylko porów i nie prężnego działania w Polsce tylko prężnego rozładunku na warzywniaku w Nowym Jorku.
A kto orzeka o tym, kto jest psychopatą? Pan Helmut? Ty? Ja? Pani von der Leyen? A może pan ze zdjęcia niżej?
Na całe szczęście mistrzem przewidywań jest Donald Tusk, który twierdził, że po przegranych wyborach PiS wyprowadzi na ulicę czołgi xD
@jan_zwyklak:
źródło: FF80UE3XwAEqIFW
Pobierz@eduardo-garcia: Czyli w takim razie nie ingerowali w wybory 2023, skoro im PiSowska władza aż tak nie wadziła. Rewelacje Edo obalone.
źródło: g56PrJeb_400x400
Pobierz