Wpis z mikrobloga

Bylem i bede za Denisem co by sie nie działo

@marek-fan-mnicha: Możesz mi powiedzieć, co ci imponuje w najbardziej skompromitowanym człowieku ostatniego roku we freakfightach, który nie ma zasad, jest hipokrytą i błaźni się na każdym kroku?
  • Odpowiedz
@CeZ_ to jest twoja opinia, że nie ma zasad, dużo mi pomógł, jest inny niż może się wydawać. A dlaczego najbardziej skompromitowany tego roku? Dlatego że wygrał z pasternakiem czy dlatego że Natan go przewrócił przypadkiem?
  • Odpowiedz
@marek-fan-mnicha: choćby dlatego, że za kilka dolarów skompromitował się zakładjąc ofa? Albo dlatego, że dla pieniędzy dał publicznie wyzywać swoich bliskich (biorąc walkę z Natanem kolejny raz musiał się z tym liczyć), rodzina jest dla niego najważniejsza, ale podaje rękę Szalonemu, który wpakował własną matkę w kłopoty. Ma zasady, ale publicznie chwali się, że ma zgodę od partnerki, że może ją zdradzać... No można by wymieniać długo
  • Odpowiedz
@CeZ_ of zgadzam się, ale jednak zrobił z tym coś pożytecznego i pieniążki przekazał na cele charytatywne. Z natanem nie zgadzam się i uważam, że to nie jego wina, że Natan obrazal jego rodzinę bo jakby nie wziął to tymbardziej by to robił. Z szalonym się zgadzam, ale Denis odbił od reportera i wiem to z pierwszej ręki.
  • Odpowiedz
@marek-fan-mnicha: No właśnie miał niby przekazać i to pokazać publicznie te przekazanie na cele charytatywne i gdzie to było? Bo może mnie ominęło ale nie widziałem żeby coś pokazał, tylko shoty z zapowiedzi że tak zrobi
  • Odpowiedz
jak chcesz to mogę ci ogarnąć dowód wpłaty

@marek-fan-mnicha: nie potrzebuję, bo mi jest to całkowicie obojętne, co zrobił z tą kasą, chciałem wiedzieć czy pokazał publicznie dowód tak jak zapowiadał
  • Odpowiedz