Wpis z mikrobloga

Jak okazała się kiedyś wolna to na 3 podejscia 3 razy odpowiedziała ,,pomyślimy coś".

@szlachcic0wojownik: czekales az kolezanka sie zwolni, chciales z niej skorzystac i sie dziwisz ze cie olala? XD i jeszcze w ogole az 3 razy probowales? XD cringe
  • Odpowiedz
@Pelne_Cierpienie Nie tak jak piszesz.
Troszkę inaczej to wyglądało xd

Była w robocie jedna wolna.
No i sobie gadaliśmy kilka razy. Potem zaproponowałem wyjście to powiedziała ,,ciężko w tym miesiącu w weekendy. (1 odmowa). No to zaproponowałem że można po robocie. Powiedziała, że spoko pomyślimy. (2 odmowa). Potem zaproponowałem konkretną datę. Powiedziała pomyślimy (3 odmowa) to na koniec napisałem, że spoko i aby dała znać jak będzie chętna. No i myśli
  • Odpowiedz
@ThinkBackwards nie koniecznie. Wiele moich postów pisze w stanie wzburzenia, troszkę hiperbolizujac swoje emocje, których nie wykazuje na codzień.

Raczej nie należę do grona spermiarzy, którzy w kobiecie widzi ,,mięso". Świadczy o tym fakt, że mam przyjaciółki lub dobre znajome (zależy od definicji).

A ze wzroku to raczej s---------a, bo muszę się bardzo skupić żeby zachować kontakt wzrokowy lub bardzo lubić tą osobę xdd
  • Odpowiedz
@szlachcic0wojownik: ciężko podrzucić pomysł a szkoda bo dobry człowiek. Ze swojego doswiadczenia wiem, że to samo przychodzi bez pytania. Jak ciśniesz w temat to nic z tego nie będzie bo to widać jak na dłoni. A wystarczy tylko rzucić im wyzwanie swoją obojętnoscią wobec tematu ale to trzeba jednak obracać się wśród ludzi. Myślę, że prawdziwi eksperci mają lepsze zajęcia po północy z piątku na sobotę niż tu doradzać. Najgorzej,
  • Odpowiedz
@szlachcic0wojownik: Po c--j rodziny słuchać to nie jest ich interes co robisz, ze swoim z życiem, 10 lat temu ciotka mnie chciała z taką wariatką poznać to podziękowałem, teraz ma 3 męża bo tamci uciekli od tej wariatki nie dali rady z nią wytrzymać
  • Odpowiedz