Aktywne Wpisy
#raportzpanstwasrodka Fifi nie wychodzi z pokoju od tygodnia.. zaczynam sie o niego martwic
źródło: image
Pobierz
mk321 +7
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W ogóle to tak jak ze zmianą roboty - jak nie masz nagranej nowej to nie zmieniasz - jak chcesz dziewczynę to musisz komuś ją odbić.
@szlachcic0wojownik: czekales az kolezanka sie zwolni, chciales z niej skorzystac i sie dziwisz ze cie olala? XD i jeszcze w ogole az 3 razy probowales? XD cringe
Troszkę inaczej to wyglądało xd
Była w robocie jedna wolna.
No i sobie gadaliśmy kilka razy. Potem zaproponowałem wyjście to powiedziała ,,ciężko w tym miesiącu w weekendy. (1 odmowa). No to zaproponowałem że można po robocie. Powiedziała, że spoko pomyślimy. (2 odmowa). Potem zaproponowałem konkretną datę. Powiedziała pomyślimy (3 odmowa) to na koniec napisałem, że spoko i aby dała znać jak będzie chętna. No i myśli
10 lajków, z tego jeden match
Raczej nie należę do grona spermiarzy, którzy w kobiecie widzi ,,mięso". Świadczy o tym fakt, że mam przyjaciółki lub dobre znajome (zależy od definicji).
A ze wzroku to raczej s---------a, bo muszę się bardzo skupić żeby zachować kontakt wzrokowy lub bardzo lubić tą osobę xdd