Złota piłka to konkurs popularności, a Lewandowski niestety do takich w tym sezonie specjalnie nie należy. Ma szanse, zdecydowanie wyższe niż np. Yamal jak niektórzy to mu chcą tę nagrodę dać, ale czy wygra nie jestem przekonany
@OjciecMateusz: niby faworytem jest raphinia, ale te ostatnie pozasportowe odpalały mogą mocno rzutować na końcowe głosowanie, więc jak mbp ani dembele nie wygrają lm to ma realne szanse, salah już poza konkursem.
@OjciecMateusz: Na moje to jakiekolwiek szanse zależą od tego jak będzie wyglądać końcówka sezonu - jak zostanie zapamiętany. Chociaż z tym głosowaniem z tymi wszystkimi państwami Dżibuti itp. to myślę że niestety bez szans.
@TahmKench: Czemu? Imo właśnie Dżibuti itp. w tym roku są szansą Lewego, bo kto tam inny w czołówce jest aż tak medialny? Imo Lewy jest bardziej medialny od Raphinhii, do tego fajna historia. Salah spoko, ale mniej medialny od Lewego + Liverpool skończy tylko z premier league, to raczej za mało na złotą piłkę.
Jakby Barcelona wygrała La Ligę i zrobiła finał CL/wygrała CL, to imo ma dużą szansę też
Złota piłka to konkurs popularności, a Lewandowski niestety do takich w tym sezonie specjalnie nie należy. Ma szanse, zdecydowanie wyższe niż np. Yamal jak niektórzy to mu chcą tę nagrodę dać, ale czy wygra nie jestem przekonany
Imo Lewy jest bardziej medialny od Raphinhii, do tego fajna historia.
Salah spoko, ale mniej medialny od Lewego + Liverpool skończy tylko z premier league, to raczej za mało na złotą piłkę.
Jakby Barcelona wygrała La Ligę i zrobiła finał CL/wygrała CL, to imo ma dużą szansę też