Aktywne Wpisy
freepoint +700
Muszę pochwalić firmę Piątnica, tą od produktów sypkich, nie nabiałów, za wsparcie w ważnej dla mnie sprawie, rezultat w komentarzu. #heheszki
źródło: 1000010118
Pobierz
kopek +270
źródło: FB_IMG_1739382926494
Pobierz

Jak znajduje się pod nowym wifi I założę konto, każde zadziała a przynajmniej jest na to większa szansa. Te baby to oczywiście bzdury bo dostaje je ponieważ "wgrywam zdjęcia celebrytów" albo "podaje linki w opisie" - z najróżniejsze go powodu, te ich powody nie mają sensu bo powierzyli wszystko botom a one się gubią i mylą zawsze w moim przypadku. Laski mądrzejsze nie są bo myślą że jestem Felkiem i zgłaszają. Więc nie mam życia i jestem nękany zarówno przez kobiety jak i systemy samego tindera. W związku z tym, pytanie... Jakie znacie sposoby poza torem, który nie działa i vpn, który też nie działa na zmienianiem sobie adresów IP na życzenie?
Można kombinować typu "weź mi postaw hotspota że swoich DANYCH KOMÓRKOWYCH" ale to jednorazowa akcja, muszę mieć co działa zawsze, do woli, na życzenie.
#pytanie #informatyka #komputery #tinder #telefony #smartfony
Raz miałem tak że na kompie mialen konto a na tel na którym kiedyś mi zbanowali konto miałem drugie konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)