Wpis z mikrobloga

Jaka znacie metodę na posiadanie zmiennego IP? Tak w zasadzie to pytanie powinno brzmieć: jaką macie metodę na po wracanie po banie na #tinder? Ale na szczęście ten temat mam już zmasterowany. Oni dają te baby na prawo i lewo, wiele osób tak ma. Do tego każde kolejne konto zablokowanej osoby dostaje na start shadowbana, nic tam nie działa. Mam wszystko obcykane jak, wiem. Jakie metody działają a jakie nie. Aktualnie działa tylko jedno, musisz założyć sobie konto z nowego wifi i nie używać aplikacji tylko wersji webowej. Aplikacje rozpoznają zbanowane urządzenie i zawsze kończy się to instant-banem. Wszelkie sposoby z zakładaniem kont na nowe numery i adresy email, z wgrywaniem zdjęć z czystym exifem mam już przerobione. W obecnych czasach działa JEDYNIE rozwiązanie z założeniem konta z nowej sieci internetowej, więc banują ludzi po IP. I stąd pytanie, jakie znacie sposoby na to by sobie to IP dowolnie zmieniać? Od razu napisze, że programy VPN oraz TORy nie działaj, Tinder musi mieć przed tym jakaś blokadę.
Jak znajduje się pod nowym wifi I założę konto, każde zadziała a przynajmniej jest na to większa szansa. Te baby to oczywiście bzdury bo dostaje je ponieważ "wgrywam zdjęcia celebrytów" albo "podaje linki w opisie" - z najróżniejsze go powodu, te ich powody nie mają sensu bo powierzyli wszystko botom a one się gubią i mylą zawsze w moim przypadku. Laski mądrzejsze nie są bo myślą że jestem Felkiem i zgłaszają. Więc nie mam życia i jestem nękany zarówno przez kobiety jak i systemy samego tindera. W związku z tym, pytanie... Jakie znacie sposoby poza torem, który nie działa i vpn, który też nie działa na zmienianiem sobie adresów IP na życzenie?
Można kombinować typu "weź mi postaw hotspota że swoich DANYCH KOMÓRKOWYCH" ale to jednorazowa akcja, muszę mieć co działa zawsze, do woli, na życzenie.

#pytanie #informatyka #komputery #tinder #telefony #smartfony
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Festiwal_Panczy: Tez kiedyś tak miałem,ale już zmądrzałem tak sobie czytam wpis tego kolegi co dodał i mając 30 lat to tak sobie myśle ze to już podchodziło pod autyzm jak taka apka chuopowi mogła pozmieniać w deklu jakie opisy dawał wybierał najlepsze zdjęcia dla jakiejś tzipy która ma co noc innego kindybala żałosne ale to trzeba zdać sobie sprawę,ze to wirtualny świat który chce zarobić siano na normalnych chłopakach…
  • Odpowiedz
@Bunch: nie wiem ale wpierw dostałem bana na telefon to założyłem na kompie na przeglądarce, tam też dostałem bana, potem chyba bana po kilku dniach a na bluestacku normalnie się to trzyma
  • Odpowiedz