Aktywne Wpisy

mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
źródło: Screenshot-20250627-184227-Messages
Pobierz
PoteznaDukielka +250

1. Wiara w istnienie Boga (myślę, że to jest ta łatwiejsza wiara, ale wg mnie niepełna, bo człowiek zatrzymuje się i nie poszukuje relacji z Bogiem)
List Jakuba 2:19:
Hmmm, demony też wiedzą, że Bóg istnieje, ale nie szukają
Tak, tutaj jest sedno, tylko są pewne prerekwizyty, musisz uwierzyć w to, że Bóg przelał za ciebie krew (Dz 20, 28), bo tylko taka ofiara jest doskonała i tyko doskonała miłość zaspokaja nieskończoną sprawiedliwość. Jeżeli wierzysz w innego Boga, niż Jezusa to zaczyna być problem, bo "Kto nie oddaje czci
No, a nie tyle chodzi by działać od siebie (bo to jak szata splugawiona), ale żeby dać się prowadzić i w tym trwać. My jesteśmy gliną, Bóg garncarzem.