Aktywne Wpisy

adisoniusz +410
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

kukold +107
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

źródło: main_04nic_si_nie_zmieni_o
PobierzA jeśli chodzi o Europę, to najwiecej otyłych nastolatków jest w Grecji.
@kot-kot-pies: bmi zawsze będzie wskazywać większą otyłość mężczyzn bo mają naturalnie bardziej krępą budowę ciała
Naprawdę nie wiem, jak facet przed 30 może się ulać, bardzo trzeba się postarać lub mieć za dużo estrogenów.
Tak samo mówi się "lekarzy, prawników, nauczycieli itp" kiedy chodzi o ogół zawodu, a słowa "lekarki, prawniczki, nauczycielki" są zarezerwowane dla kobiet wykonujących dane zawodu.
Tak mi się przynajmniej wydaje bo polonistą nie jestem. Możliwe że bredzę.
Xddd a ty wiesz jak się przeprowadza takie badania i na podstawie czego? Wiesz np co to jest BMI? Xd co ma fakt że mężczyźni i kobiety