Aktywne Wpisy
marta_am +19
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za

Knaga_powrot +231
źródło: main_04nic_si_nie_zmieni_o
PobierzA jeśli chodzi o Europę, to najwiecej otyłych nastolatków jest w Grecji.
@kot-kot-pies: bmi zawsze będzie wskazywać większą otyłość mężczyzn bo mają naturalnie bardziej krępą budowę ciała
Naprawdę nie wiem, jak facet przed 30 może się ulać, bardzo trzeba się postarać lub mieć za dużo estrogenów.
Xddd a ty wiesz jak się przeprowadza takie badania i na podstawie czego? Wiesz np co to jest BMI? Xd co ma fakt że mężczyźni i kobiety