Wpis z mikrobloga

Znowu nie mogłem sprać w nocy przez bezsenność.
Wychodzić z domu nie ma gdzie jak się mieszka w miejscowości 5-7k ludzi.
Na bilet do miasta wojewódzkiego też nie mam kasy a bym chętnie poszedł do kina zobaczyć cokolwiek czy coś się zmieniło.
Ostatni raz w kinie byłem chyba w 2006r z klasową wycieczką.
Bez kasy naprawdę dzisiaj nie da się nic zrobić ciekawego.
Książki pozostają ale nie mam siły czytać.
Tak właśnie mija mój kolejny wspaniały już 11 rok izolacji.
#przegryw #gownowpis #praca #pracbaza #pieniadze #depresja
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RadoN: No to zobacz sobie oferty pracy jakie są. Wszędzie wymagają dobrego kontaktu z ludźmi czy np nawet w ochronie ewidencji pojazdów. Zresztą już wysyłałem cv swoje puste bo jakie mam inne wysłać. Co ciekawe w jednym miejscu 500m od mojego zamieszkania była super praca dla mnie. Typowa cieć 12 godzin. Wiesz co się okazało? Zadzwoniłem tam a pani powiedziała że no nie mogą mnie przyjąć. Ja zapytałem dlaczego. Wyszło
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: chlip wszystko nie tak, widzisz studenciak z------a od 19-20 roku życia aby chociaż sobie dorobić ty 27 latek tylko byś chciał, twierdzisz że jesteś chory rozumiem sam sobie to zdiagnozowałeś? bo jakby to była diagnoza lekarza to byś miał niezdolność do pracy - oczywiście pierwsze co uznajesz to że ludzie co sobie tam pracują na magazynie to sebki, a ty to jakaś wybitna jednostka jesteś że masz prawo kogoś
  • Odpowiedz
@nairoht: Chorowałem na depresje i leczyłem się dwa razy. Raz kiedy miałem 11 lat i mnie gnębili w szkole a potem jak miałem 16 lat i znowu zachorowałem przez traumatyczne przeżycie plus coś jeszcze co się nałożyło. Łatwo jest Ci oceniać i pisać uszczypliwe komentarze.
  • Odpowiedz
Łatwo jest Ci oceniać i pisać uszczypliwe komentarze.

@KonserwatywnyMocny: tak samo jak tobie wymagać i twierdzić że ktoś jest sebkiem bo ma pracę - jeżeli jesteś chory to się zdiagnozuj u psychiatry i staraj o rentę, jeżeli to tylko twoja diagnoza to sory ale nie będę traktował takich ludzi poważnie.
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny xD do roboty a nie wylewasz gorzkie zale oczekujesz niewiadomo jak fantastycznej pracy kiedy nie przepracowałeś nawet roku XDDD ty powinieneś cieszyć się z jakiejkolwiek pracy żeby nie pasożytować na rodzicach a nie użalać się nad sobą bo Ty chorutki bo dokuczali w podstawówce. Idz pan w c--j przecież to jest żałosne żeby dorosły chłop płakał w internecie że nie ma pieniędzy a nie chce mu się isc I uczciwie
  • Odpowiedz