Do osób starszych niż 25 lat. Opiszcie siebie jak chcecie w wieku 24/25 lat sytuację psychiczną związkową/zawodową. Jest lepiej niż było czy gorzej? Jeśli mielibyście dać radę sobie z tego okresu jaka to by była? I jaką uniwersalną radę/y dalibyście mi...Za 8 miesięcy 25 na karku pół pół wieku cholera
@H_e_j_o: teraz masz najlepszy czas, żeby się rozwijać zawodowo, to powinien być Twój priorytet. Jeżeli będziesz sobą dużo reprezentować, otoczysz się wartościowymi ludźmi i jeżeli jesteś singlem, to duże prawdopodobieństwo, że znajdziesz mądrą i fajną dziewczynę. Jestem lvl 37 i za nic w świecie bym nie wrócił do Twojego wieku, za dużo trosk. Mi się jakoś fajnie poukładało i nie to, że nie ma stresów, bo są zawsze :) ale
Jeżeli będziesz sobą dużo reprezentować, otoczysz się wartościowymi ludźmi i jeżeli jesteś singlem, to duże prawdopodobieństwo, że znajdziesz mądrą i fajną dziewczynę
@H_e_j_o W sumie nie wiem co Ci napisać. U mnie było tak, że zacząłem przygotowywać, życie pod odejście, zamykałem sprawy, wszystkie kwestie prawne itp. domykałem. Spłacałem długi by na drugą stronę odejść z czystym sumieniem. Nie wiem z czym masz problem. U mnie nadal jest c-----y kołchoz, pracuję z downami i nierobami. A jeżeli chodzi o zwiazęk to zapamiętaj, tylko radziecki. Wszystkie inne są ulotne i będą następne. Tylko związek radziecki
@H_e_j_o w okolicach 25 byłem na wynajmie z partnerką, śmigałem sobie jako kierowca na b-----h w transporcie med., podszedłem pierwszy raz do studiów. Teraz lepiej bo na swoim, i rodzinkę założyłem, więc może mieć to ambiwalentny odbiór ( ͡°͜ʖ͡°)
Rada dla siebie na tamten okres to przestań chlać tyle, i zacznij ufać ludziom
A uniwersalną, to praca nie jest jedna i warto kombinować i szukać
Jedyny kataster jaki jest skłonna wprowadzić nasza klasa rządząca to dla ludzi nieposiadających żadnego mieszkania, srogi. A potem z każdym kolejnym mieszkaniem podatek by progresywnie malał.
Opiszcie siebie jak chcecie w wieku 24/25 lat sytuację psychiczną związkową/zawodową.
Jest lepiej niż było czy gorzej?
Jeśli mielibyście dać radę sobie z tego okresu jaka to by była?
I jaką uniwersalną radę/y dalibyście mi...Za 8 miesięcy 25 na karku pół pół wieku cholera
#przegryw #pytanie #rozwojosobisty #wykop30plus
#psychologia
źródło: temp_file2428981470969664885
PobierzJestem lvl 37 i za nic w świecie bym nie wrócił do Twojego wieku, za dużo trosk. Mi się jakoś fajnie poukładało i nie to, że nie ma stresów, bo są zawsze :) ale
@Hiv-Ledger: XD
Rada dla siebie na tamten okres to przestań chlać tyle, i zacznij ufać ludziom
A uniwersalną, to praca nie jest jedna i warto kombinować i szukać
Dzięki panowie