Aktywne Wpisy
PrawaRenka +271
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +59
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Dlaczego? Codziennie rano jak wstawałam tylko się w--------m, że muszę iść do pracy, której szczerze nienawidzę. Oczywiście pracowałam, bo z czegoś żyć trzeba. Facet, którego nie kochałam - byłam z nim tylko dlatego, że długo jesteśmy itp., rodzina itp - ci co są kilka lat w związku zrozumieją.
W końcu pomyślałam o sobie za 10 lat. Będę Grażyną, która wydaje kasę swojego Janusza który z--------a dzień i noc, może jakieś dzieci będą - ale ja k---a będę nieszczęśliwa
28lat to ostatni dzwonek, w którym możesz coś zmienić.
Rzuciłam pracę, narzeczonemu powiedziałam, że się rozstajemy, z mieszkania się wyprowadzam.
Wniosek:
Jestem zajebiście szczęśliwa - bo czuję się jakbym zrzuciła z siebie tonę cebuli.
Troszkę boje się jutra, ale będzie co ma być.
@MaxiimumR: Zainspirowałaś mnie ;)
@CiekaweJakDlugiMozeBycLoginNaWykopi: mam nadzieję, że mu powiedziałaś dlaczego, a nie kazałaś się domyślać :]]
@CreativePL: @MaxiimumR: no tak, bo każdy mirek musi znać każdy jeden wpis na pamięć :S
Ale gdzie ja coś takiego powiedziauam?
@CiekaweJakDlugiMozeBycLoginNaWykopi: CZO ? xD to mezczyzna kobieta? ;d