@jaco666b pytaj Czecha skąd jest popularny polski youtuber... Coś mi się wydaje.. že to není dobrý nápad :) Byłem wiele razy w Polsce i to kojarzę z południem czy południowym wschodem. Nie pamiętam dokładnie, ale raczej to drugie.
@jaco666b zase... Pokud vidíš souseda taký povídáš pomidorek? Nechápu proč všichni tady to píšu. - Jesteś z Czech? - Ano, Středočeský kraj. - Pomidorek
@Gniazdownik: Typ jako KolorowyVlog nagrywał "vlogi", do czasu jednej z pierwszych współprac na polskim YT z marką Pepsi, ludzie wyzywali go, że typ się sprzedał, bo śmie zarabiać na pasji i jak to tak zarabiać w internecie, po czym o ile dobrze pamiętam to zawinął się, wiadomo był dzieciakiem wtedy ale grał postać albo nią był takiego klasowego cwaniaka co ma w------e na wszystko. Próbował później wrócić na YT, opowiadał,
#psiarze Pamiętacie jak kilka lat temu wszyscy byli obsrani w sylwestra przed strzelaniem bo "co ludzie pomyślą? Straszymy pieski...". W tym roku będzie n-----------e na całego, większe jak w Donbasie
Byłem wiele razy w Polsce i to kojarzę z południem czy południowym wschodem. Nie pamiętam dokładnie, ale raczej to drugie.
- Jesteś z Czech?
- Ano, Středočeský kraj.
- Pomidorek
ヽ( ͠°෴ °)ノ