Wpis z mikrobloga

Zapomniałem na basen wziąć kąpielówek, wobec czego w domu byłem wcześniej niż zazwyczaj. Wiedziałem poczywiście, że żona to zauważy więc stwierdziłem, że jest to dobry motyw, żeby wskoczyć into #heheszki. Jako, że propaguję akcję Hola hola, myj pindola - stop brudasom na basenach i od czasu do czasu zwracam sebom uwagę, że dupsko wypadałoby umyć przed wejściem do wody, to mówię żonie, że miałem na basenie spinkę z sebami i musiałem wcześniej wracać XD

Pytanie - Co tak wcześnie? Padło jeszcze w przedpokoju. Mówię więc, że zwróciłem uwagę trzem burakom i zaczęli mnie szturchać, wyzywać itd. Żona na to, z przestrachem i stresem w głosie:

Wtedy mnie jeszcze nie widziała i nie wiedziała, że nic mi nie jest. Biegnie do mnie, żeby zobaczyć co mi jest i wtedy mówię, że kąpielówek zapomniałem XD Jej mina to mieszanka wielu uczuć, ale przeważała ulga. Dowiedziałem się też, że jestem gupi :D i że pewnie i tak się kiedyś za to doigram

Swoją drogą, to chyba niefajne było to, że od razu zapytała, czy mocno mnie pobili...

#coolstory #plywanie #basen #holaholamyjpindola #seba #obrazekdlazwiekszeniaatencji i trochę #gorzkiezale #tylewygracczytyleprzegrac
pogop - Zapomniałem na basen wziąć kąpielówek, wobec czego w domu byłem wcześniej niż...

źródło: comment_u7yapA7lLyicxeNk09C3oO4kliwDwm6D.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mattcabb: to by było słabe, bo bywam tam prawie codziennie od kilku lat i znam wszystkich, jestem znanym i lubianym klientem, który poheheszkuje z wszystkimi i raczej każdy pracownik basen stanąłby po mojej stronie. Żona o tym wie i raczej by to nie przeszło.
  • Odpowiedz
@messek: jaszka, sympatyczne miejsce. Basen sportowy jest raczej standardowy, strefa rekreacyjna uboższa niż w wielu większych obiektach, ale spokojnie daje radę. obczaj sobie atrakcje na ich stronie i have fun
  • Odpowiedz