Aktywne Wpisy
wykopowicz_ka +62
#kanalzero
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.

FFFFUUUU +2143

Niech ten #youtube w koncu zdechnie.
#gorzkiezale
Chcesz mieć darmową usługę, ale boli cię d--a że musi się utrzymywać xD tak, niech największa na świecie platforma zdechnie bo ty masz problem ze słowami
To że serwis oferuje funkcje premium nie implikuje tego, że jak spojrzysz to serwis jednak dla 99% ludzi oferuje treści darmowo. Te darmowe treści są dostarczane dzięki temu, że są wyświetlane reklamy. Reklamodawcy, nie chcą być kojarzeni z pewnymi treściami. Generalnie z wieloma rzeczami, bo za to k---a płacą. J
I teraz chyba tylko amazon albo microsoft musiałby wywalić miliardy aby konkurować z nimi (opłaty infrastruktura i opłacenie twórców) aby stworzyć serwis nie zawalony reklamami po brzegi. Już Microsoft próbował pokonać twitcha tworząc Mixer i kupując największych twórców za miliony i im nie wyszło.
Zresztą Musk z twitterem coś próbował ale twórcy powiedzieli że
@nilphilus Taki youtube nie mówi otwarcie, za co można dostać monetyzację a jedynie dość ogólnie tłumaczy że wyłączono monetyzacje za wulgarny język. Jedni dostają demotyzację za pojedyncze przekleństwo a inni nagrywają raperską piosenkę z masą wulgaryzmów i wszystko jest git.
Przypomina mi to
Nie mam żadnego hajsu za to że będę ci tłumaczył co to są algorytmy (oprócz tych klasycznych) co to jest monetyzacja, jak funkcjonują te wszystkie gówna itp xD więc ok, niech tak będzie dla ciebie
STRONGER, BETTER ORGASMS | VAGINAL REJUVENATION WITH FORMA V | Dr. Jason Emer
Trafiłem na to przed chwilą jakby co, sprawdzając czy z pamięci napisałem dobrze frazę z początku.