Aktywne Wpisy
cohh +211
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +238
Jak można ten debilizm w ogóle instalować i nie w---------ć od razu do kosza po zauważeniu jawnego bullshitu.
Chętnie bym pociągnęła dalej temat, ale muszę posadzić dynię i zrobić dwie stalowe rurki w warsztacie żeby dostać 20 punktów energii które wykorzystam na ścięcie drzewa. Zw.
#grymobilne #klondike #scam #heheszki #t--------------------------------u
źródło: IMG_9734
Pobierz@Moseva: sadzoncom
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiej farmy, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
Instalować jak najbardziej można, a nawet trzeba. A to dlatego że po zainstalowaniu(albo w momencie kliknięcia instalacji) pojawia się możliwość wystawienia oceny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najgorsze są te baitowe reklamy gdzie osoba, która rzekomo w to gra jest lekko upośledzona i widać, że gra słabo, więc zaczyna cie korcić żeby to pobrać i pokazać (komu? Chyba sobie), że poszłoby ci lepiej.