Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bbbbbbbb: wstyd to kraść
Oni tylko pomagają ;) Mariola to twórca cyfrowy, Sradek to CEO Sorfay.
Brat Sradka też nagrywa meneli przecież, ta siostra Natalia to nie wiem i gunwo mnie ona obchodzi.
Tam chyba cała rodzina nietypowych. Wieśniak bez ukończonej podstawówki i zezowaty kłamczuszek wymyślający sobie 16 lat doświadczenia prawniczego.
  • Odpowiedz
@bbbbbbbb: A najzabawniejsze jest to, że sradek pewnie mógłby kraść taką samą kasę i nikt by mu tego nie wypominał, gdyby nie próbował zgrywać samarytanina i robić w chja widzów.

Jestem na 100% przekonany, że jakby utkał otwór gębowy w sprawie kanałów z przeróbkami, a na pytania czy zarabia na szkolnej odpowiadałby prawdziwie i ogólnie odpowiadałby prawdą na pytania widzów(Chociażby co do stanu kononowicza w 2021r. jak w głowie się kręciło
  • Odpowiedz
  • 1
@Denaturovsky: racja. Trzeba być świadomym, że będąc na świeczniku jakiś % hejtu jest zawsze, ale w jego przypadku hejt i krytyka to prawie 100%. Ci którzy tego nie robią są na niskim progu znajomości spektrum uniwersum. I prędzej czy później również dołączą do tych osób. Tymczasem on z tą krytyką nic nie robił, zawsze uważał, że jest święty i dobrze robi. Błędne decyzje doprowadziły go do tego co o nim
  • Odpowiedz