Aktywne Wpisy

rayman_s +179
źródło: 1000035848
Pobierz
Kanarynka +7
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

Kto zestrzelił azerski samolot nad Czeczenią?
#ukraina #rosja #wojna
Typowe gadanie ludzi co wszystko komplikują xD prawda to 1 a fałsz to 0. Nie ma nic pomiędzy.
@Grooveer: nie odpowiedziałeś, jedyne co robisz to próbujesz wybielić swoich rosyjskich mocodawców, więc ponowie pytanie:
Kto zestrzelił pasażerski samolot drugi raz w ciągu dziesięciu lat?
Odpowiedzią na to pytanie jest:
XXX zestrzelił/a pasażerski samolot
@Grooveer: dupe tez mu wylizujesz jak brudna?
Napisz wyraźnie kto to zrobił a nie w hugenota lecisz i udajesz nieszczęśliwe wypadki
I gdybym miał okazję gadać z takim propagandystą twarzą w twarz to za swój nerw nie ręczę.
Jedyne co ten k--w polski z polski potrafi to pisać jak nkwd...oj gru każe
@wafel14: stosując tę samą logikę, winni są nadal ruscy. Ta logika to "winę za skutki uboczne wojny ponosi agresor". Jest bardzo prosta, ale jak widać jej nie zrozumiałeś.
@bombastick: nie no, r0sjanie mogliby go zestrzelić nawet jakby nie było wojny. To po prostu bandyci niezależnie od sytuacji.
MH17
@bombastick: No dajesz mordo, proste pytanie :)
@Grooveer: Chyba za efekty debilnej ruskiej propagandy - z powodu ukraińskich nalotów większość rosyjskich lotnisk winna być zamknięta, ale jak zwykle nie bardzo ich obchodzi że im paru kałmuków się rozbije.
Ta rakieta sama z siebie wystrzeliła? Czy jednak to byli jacyś ludzie? Kto nia kierował, kto podejmowal decyzje? Dlaczego nie może ci przejść przez palce że "ukrainćy zamordowali Polaków" tylko zwalasz na jakieś rakiety? Jakoś nikt nie pisze że rakieta zestrzeliła samolot, tylko putin, kacapy orki itd. ani że się bronili czy pomylili czy coś tam tylko że mordercy i kropka.
No i
@ppiasq: To jeszcze nic, spytaj się tych najprawdziwszych prawdziwych polskich Polaków patriotów kto odpowiada za Przewodów, dopiero fikoły i salta zobaczysz
@NocnyFuriat: Niestety, została wystrzelona ponieważ odwieczni wrogowie Polaków, tj. rosjanie, znowu wyciągają swoje brudne łapska po Europę.