Aktywne Wpisy

IntruderXXL +84
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

iforgotmypass_ +47
W nawiązaniu do mojego wpisu - pierwsze moto 125 na wynajem kupione xD. Honda CB125R. Najwyżej mi rozwalą, trudno. Jakby ktoś z #warszawa chciał pośmigać to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
źródło: image
Pobierz

Jak to działa ?
Lockheed
Gdl
L3harris
Bae
Babcock
Northrop Grumman
Leonardo
Thyssen
Renk
Safran
Rheinmetal
Thales
Rolls Royce
Rtx
MTU
Elbit
Curtis's wright
Mają zamówień po kokardę na 10 lat w przód
Gigantyczne zyski praktycznie gwarantowane.
A i tak lecą na mordę
Jakby sobie człowiek z nich portfel zrobił to by tylko tracił?
Zamówienia na leopardy, avramsy , f35 , himarsy, lynxy, silniki i przekładnie to tysięcy sztuk nowego sprzętu ( np polskie rosomaki , kraby i borsuki plus wszystko towarzyszące to mtu , renk ) , nowe f15, modernizacja setek f16 , nowe eurofightery, nowe Raphaele dla Indii, moderka brytyjskich challengerów, moderka plus nowe merkavy, potężne zamówienia na trophy, nowy konkurs na moździerz w USA( taki ichni rak) itd
Można by jesZcze długo wymieniać
Państwowe zamówienia, sami dyktują ceny, klient nie ma wyjścia i musi kupować.
Więc dlaczego te firmy na giełdzie to raczej nie ma sensu inwestować ?
źródło: temp_file6608338154072924169
PobierzCo więcej .. w dół poszedl producent abramsow z portfelem minimum tysiąca już zamówionych nowych plus modernizacja do sepv3 na tysiące sztuk. W tym 116 polskich
W dół leci producent f35.. a przed zakładem kolejka chętnych na setki nowych ..
To są spółki "starej ekonomii", w dodatku ich klientem jest Rząd. One nigdy nie będę rosły jak sektor nowych technologii.
źródło: image
PobierzSprawdziłem kilkanaście tych firm i raczej ten schemat się powtarza. Im dłużej tym większy wzrost.