Aktywne Wpisy
DwaKolory +191
Jedną z absolutnie najgorszych rzeczy w tym kraju jest to, że dosłownie każdy aspekt życia opiera się na DOPŁATACH.
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania

hakeryk2 +93

Widzę ostatnio bardzo dużo MG. Z jakiego powodu?
Cena najważniejsza?
#samochody #motoryzacja
źródło: mg-hs-white-pearl-66d9ad18a841c-66dff8550e769
Pobierz@chud: cena w stosunku do oferowanego wyposazenia jest w chińczykach nizsza niz u innych marek
@chud: Gdzie konkretnie je widzisz? Ja we Wrocku na szczęście nie widuję tego gówna.
@chud: Przepraszam, ale gdzie niby widzisz tak bardzo dużo tych MG? Bo ja przez ostatnie pół roku widziałem ich tyle, że mógłbym policzyć co najwyżej na palcach jednej no może dwóch rąk gdzie w porównaniu do każdej innej Japońskiej, Koreańskiej, Francuskiej, Niemieckiej, Amerykańskiej marki masz takowe na każdej drodze i osiedlowym parkingu.
@chud: Nie kłam, na mieście w Warszawie to widać co najwyżej toyoty z ubera
Nie wiem jak w Polsce ale w Niemczech MG jest popularny (północne Niemcy, Hamburg). Jest ich na prawdę bardzo dużo.
@chud: Europejskie koncerny odleciały z cenami i ludzie mają w nosie znaczek na masce.
To nie jest tak że chińskie samochody tak się poprawiły przez ostatnie kilka lat, po prostu europejska motoryzacja sie zeszmaciła do tego stopnia że jest mniej więcej na równi z chińskimi wynalazkami