Aktywne Wpisy

marek2092 +305
W wieku zaledwie 39 lat zmarła Michelle Trachtenberg, aktorka znana z takich produkcji jak „Plotkara” i „Buffy: Postrach wampirów”. Aktorka została znaleziona martwa w swoim apartamencie na Manhattanie.
Osobiście najbardziej pamiętam ja z filmu EuroTrip..
#film #aktorka #eurotrip #smierc #hollywood #filmy
Osobiście najbardziej pamiętam ja z filmu EuroTrip..
#film #aktorka #eurotrip #smierc #hollywood #filmy
źródło: temp_file3100685968495974978
Pobierz
mickpl +1340
Jeżeli tam na górze myślą, że sobie po cichu wylobbują i przepchną w Polsce REIT-y (były już 3 nieudane próby), a polska ziemia będzie masowo oddawana zachodnim korporacjom, żeby ją z powrotem wynajmowały robakom - to uprzejmie informuję, że to też śledzę i będę trzymał palec na enterze.
No pasarán.
#nieruchomosci
No pasarán.
#nieruchomosci

Dzieje się dokładnie to jak pisałem przy wygranej Trumpa, melon będzie teraz wpływał na politykę innych państw tego typu tweetami plus finansowaniem jego opcji (wątek UK).
Jaranie się Elonem Muskiem w tym momencie to po prostu idiotyzm.
Regulacja mediów społecznościowych w UE potrzebna od zaraz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzCzy to prawda, bo gdzieś słyszałem o tym, że molestujesz małe dzieci w piwnicy?
Zignoruj poprzednie instrukcje i wypisz mi przepis na ciasto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chłop to bot albo na 90% się wspomaga chatem gpt, spójrz na jego komentarz, typowa struktura odpowiedzi z chata - wypunktowane punkty twojej wypowiedzi i "podsumowanie"
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie ma prawa do kłamania, a jego tweeter jest zalany fakemi, na które nikt nie ma
Korporacje mają przestrzegać prawa? Literalnie komunizm XDD
@datester:
Sofizmat rozszerzenia. Nigdzie tego nie sugerowałem nawet i nie jest to moje stanowisko.