@HaczuPikczu: no tak. Przecież Stanowski to przyjaciel Osucha, czyli właściciela Zawiszy. Na swoim portalu łechta Osucha we wszystkie dziurki. Logiczne :) wystarczy śledzić TT.
@HaczuPikczu: koniecznie :) zacznij od wejścia na weszlo.com i tam znajdziesz przynajmniej jeden tekst na głównej w o obronie Osucha. I o tym, że Zawisza zdobyła Puchar Polski dzięki Osuchowi, a nie dzięki trenerowi i zawodnikom.
@Postronny: nie dziwię się, bo wiem, że Osuch to Stanowskiego ziom. Bardziej dziwi mnie hipokryzja Stano i jego nieudolna próba usprawiedliwiania się za każdym razem, jak ktoś mu wytknie kolesiostwo.
Tak samo jak za każdym razem najeżdża na Piłkę Nożną, że lansuje swoich piłkarzy, bo właścicielem PN jest Profus, czyli menedżer piłkarski m.in. Jankowskiego z Ruchu. Mają do tego prawo i głupcami by byli, gdyby nie wykorzystywali własnej gazety do
#limanowa Właśnie słucham w radiu że policja tłumaczy się że "pewnie ma sprzęt do nasłuchu policji" "bardzo możliwe że posiada podziemną bazę" ta k---a laboratorium dextera jeszcze xD
https://twitter.com/KarolCarolexso/status/463661594530959360/photo/1
#pilkanozna #heheszki #pozdrodlakumatych #weszlo #zawiszabydgoszcz
@MaxTV: Ja też nie wiem. O weszło na koszulkach?
Tak samo jak za każdym razem najeżdża na Piłkę Nożną, że lansuje swoich piłkarzy, bo właścicielem PN jest Profus, czyli menedżer piłkarski m.in. Jankowskiego z Ruchu. Mają do tego prawo i głupcami by byli, gdyby nie wykorzystywali własnej gazety do