Aktywne Wpisy

adam-yxz +45
#izrael #iran
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne

Pwner +67
Ludziom w bloku o--------a.
Zrobiłem w pełni automatyczną szklarnię z #temu na balkonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bajery obejmują:
- Automatyczne podlewanie po wykryciu wilgotności gleby na poziomie ~20%
- Uchylanie drzwiczek do wietrzenia kiedy temperatura w środku przekroczy 28 stopni
- Pomiar wilgotności i temperatury w wewnątrz
Zrobiłem w pełni automatyczną szklarnię z #temu na balkonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bajery obejmują:
- Automatyczne podlewanie po wykryciu wilgotności gleby na poziomie ~20%
- Uchylanie drzwiczek do wietrzenia kiedy temperatura w środku przekroczy 28 stopni
- Pomiar wilgotności i temperatury w wewnątrz
źródło: 650104963_1446909720405507_7238822806909299940_n
Pobierz

źródło: Screenshot (20)
Pobierz