Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1616
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
http://randomuser.me/index.html
Darmowe API do generowania kont użytkownika, z avatarami, adresami mailowymi etc.
Mam własny generator napisany na potrzeby pewnego projektu gdzie musiałem wygenerować 200 000 fejkowych kont :)
Generuje avatar, imię nazwisko, miejscowość, kod pocztowy,email, wiek. Najlepsze jest to ,że dane które wyrzuca wyglądają całkiem spójnie :) Tzn nie budzą podejrzeń ,że są wygenerowane przez algorytm :) Dodatkowo była dodatkowa funkcjonalność która symulowała ruch (z uwzględnieniem pory dnia, dnia tygodnia, świąt)
W parpie na
Musiałbym jeszcze go wyekstrahować z projektu do postaci standalone :)
http://www.wykop.pl/wpis/7737446/kiedys-przewinal-mi-sie-serwis-za-pomoca-ktorego-w/