Wpis z mikrobloga

Już po inwazji piwniczaki? Jak to jest ulegać zbiorowej psychozie i wypierać racjonalne fakty za to łykać jak pelikan niesprawdzone info lub dosłownie bzdury od innych odklejusów? Wypok elita internetu xD

#ufo
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zdrajczyciel: Dobra, postaram się napisać jak do dorosłego.
Wymienianie się linkami oraz dyskusja - to nie jest masowa histeria, a zderzanie się ludzkości na nowe(od razu rozwinę, że nie mam na myśli ataków kosmitów a analizę czym są np. drony wojskowe, lampiony, oznaczenia samolotów etc).
Widzisz tutaj ludzi, którzy biegają z transparentami i krzyczą, że to kosmici? Nie, może z 5% takich się odkopie, cała reszta wrzuca i analizuje linki.
hackhouze - @zdrajczyciel: Dobra, postaram się napisać jak do dorosłego. 
Wymienianie...
  • Odpowiedz
  • 0
@bartek-andrzejewski9994: będę pisać ile chcę na szczęście nie obronie ufo szuri tak jak twoja cała bytność tutaj

@hackhouze ja p------e, ale z tym argumentem o mechanice kwantowej to strzelasz ślepakami, to jest właśnie syndrom klejenie 10 różnych teorii by uzasadnić jedną inną, choć to tylko bardzo ogólne hipotezy i widza jest na razie za mała, ale tak to jest jak się w coś wierzy bardzo, dosłownie jak buzia jezuska
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel: No i z gadania jak do dorosłego nici. Skoro nie potrafisz skleić rozsądnej wypowiedzi i negujesz jednego z wybitniejszych łbów tej ziemi, to oznacza, że jesteś marnym ignorantem i szurem, bo nie rozumiesz świata nauki. Możesz dziś stanąć na równi z tymi, którzy wierzą w obrazki na ścianach i płaską ziemię. Nie musiałeś w to wierzyć, ale nie miałeś też rozsądnego kontrargumentu, ani nawet nie wziąłeś tego jako jedną
  • Odpowiedz