Aktywne Wpisy

krucjan +17
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
ZdzislawRotterdam +392
źródło: 1000022225
Pobierz

Wydaje się, że nagranie pokazuje dwa drony zbliżające się do kuli, aby ją sprawdzić, ale potem się wycofują.
Nie widać dokładnie obiektów, ale to, co naprawdę mnie uderzyło, to ruch i zachowanie. Jest jasne, że ta kula jest nisko, wystarczająco nisko, aby dron mógł ją sprawdzić, a nie jest gwiazdą, balonem ani niczym innym. Tak czy inaczej, jestem ciekaw, co wszyscy myślą.
https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/1hfaqxd/drone_approaching_an_orb_in_los_angeles/
#ufo #usa #uap
W rękach US Army. Myślisz, że udostępnią?
Ja śmiem wątpić. ( ͡° ʖ̯ ͡°)