Aktywne Wpisy

Ryksa +107
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@wspolrzednebiegunowe - później pomyślałem sobie - w sumie mogłem skorzystać, porobić zdjęcia i później ją szantażować - w końcu mąż dobrze zarabia w tej Arabii... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiesz... Swego czasu miałem kobietę, wyjechała do innego kraju na pewien czas (w sumie - ta historia to temat na inny wpis na mirko). Ja byłem jej wierny. Wiem, co musi czuć jej facet, jeśli oczywiście mu zależy. Sam nie chciałbym mieć przyprawionych rogów, więc i ja nikomu nie przyprawiam.
Ja miałem kiedyś podobną sytuację, tylko że ja miałem wtedy, hm, 19 lub 20 lat, a laska która mi się pchała do łóżka 25. :P I miała już jedno dziecko i narzeczonego. Do dziś uważam że to była świetna decyzja, szczególnie że byłem pijany (ona jeszcze bardziej).