Aktywne Wpisy

JamesJoyce +10
#sztucznainteligencja #programista15k #programowanie
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.

pearl_jamik +229
przestańcie podniecać się tą sztuczną raszplą holenderką, tu macie prawdziwą naturalną piękność.
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: mmrhs5xw9k7sseajw5kv8t2vzfbk35wc
Pobierz

źródło: sadasdasdas12312312312
PobierzChyba że pytasz bo w głębi duszy chciałbyś coś innego
Po co te złośliwości i odgryzanie mi? Lepiej ci z tym że mnie uraziłaś? Ty nie przynosisz piwa tacie czy drobnych upominków rodzicom?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Pytam starsze osoby które tak żyją jak im z tym jest. Do 30 urodzin myślałem że takie życie to porażka, ale jak słucham i czytam co się dzieje, jak ludzie trudno wiążą koniec z końcem to moje życie wydaje się naprawdę całkiem ok. Czytałem że we Włoszech i Hiszpanii to standard że młodzi mężczyźni mieszkają z rodziną i to żaden wstyd, są cenieni za to
Pytam starszych którzy mają doświadczenie . Do 30 myślałem inaczej. Nie chciałbym żeby w wielu 50 lat mi się to zmieniło . Na różowe nie mam co liczyć. Sam widzisz że się nawet tu śmieją chociaż mnie nie znają. Może poznam jeszcze jakaś, młodszą bez uprzedzen. To nie jest tak że mieszkam na kilku metrach bo pokój jest całkiem spory - 12m plus do tego
Ja na twoim miejscu bym sobie mieszkał tak nadal, dbał o swoje samopoczucie i ogólnie o siebie. Będziesz się dobrze czuł ze sobą to nawet będziesz bardziej atrakcyjny dla kobiet
Przykro mi. Źle odebrałem twoją wypowiedź o przynoszeniu piwa. Tak, to dużo dla rodzica znaczy że ktoś się z nim widzi codziennie i jest przy nim na stare lata.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny