Wpis z mikrobloga

@Wykrywacz: No ale ona ma rację- zresztą typ zamiast ją olać dalej się pucuje co tylko to potwierdza.
Ja polecam sobie założyć fejk-konto kobiety i zobaczyć samemu jaka przepaść jest między facetami a kobietami
  • Odpowiedz
@Wykrywacz: beka z tępych cip, 2024 a one dalej myślą, że ci goscie co piszą to z nimi chcą być i zabiegać, czemu one dalej nie kumają, że 99 procent gosci od takiego damskiego dałna sie zawinie zaraz jak im zaleje morde, nikt tego nie chce na stałe. Kleks na czoło i niech w--------a a one mylą to, że ktoś je chce w chacie ahah
  • Odpowiedz
Kleks na czoło i niech w--------a

@Tommyrocket: xDDDD

Też w sumie kiedyś o tym myślałem. Wy wszyscy tutaj denerwujecie się jakie to one są wybredne ile to nie mają atencji a prawda jest taka że większość gości nie chciałoby z nimi być tylko chcą je zalać i tyle.

Ja zawsze w takich sytuacjach zadaję sobie pytanie: czy wstydziłbym się ją pokazać rodzicom i znajomym.
  • Odpowiedz
@Tommyrocket: Zgadza sie to co napisałeś mordo jest szczera prawda nie dość,ze to brzydkie bo na fotce niema ładnych kobiet to jescze z dalnem i najlepsze w tym wszystkim jest to,ze myśla iż jakis facet ogarnięty będzie chciał taka lampucere z ulicy chyba jakis patus Sebix z ujemnym IQ No i one chcą chada a mordy maja tak wykrzywione,ze rzygac sie chce ja kiedyś z tego sam korzystałem nie ukrywam,ale
  • Odpowiedz
@Typowy_huop: Niema takiej możliwości mordo żebym pokazał sie przed rodzina z jakimś przeoranym szoniskiem z neta przecież to jest wiadome z góry kim ma sie do czynienia myślisz ze jakis chad z dobrego domu ja zaprosi na kwadrat? Spuche zrobi zeby nikt nie widział,bo by sie wstydził nawet jej wyglądu przy kolegach,a co dopiero przed rodzina po prostu jest workiem na spermę i łatwym towarem ona później myśli sobie,ze taki
  • Odpowiedz