Wpis z mikrobloga

• 139
@badreligion66: Nie lubię Giertycha za jego kluczenie w sprawach światopoglądowych i farmę silniczków, ale póki co za te 92 mln zł nie został skazany, więc pisowcy i Tak Dla Rozwoju lepiej niech się wstrzymają z osądami, bo koleś od mundurków może wygrywać kolejne sprawy w sądach.
  • Odpowiedz
zawszę kisnę z tej "willi we Włoszech" kiedy to jest tak naprawdę domek letniskowy z mini basenem.

@lab_rat: nie chcę nic mówić, ale ja myślałem że to chodzi o jakąś wielką willę w dzielnicy Warszawy - Włochy xD
  • Odpowiedz
@lab_rat: abstrahując od "willi" - ale ten basen jest z dwa razy większy od domu obok, to jest ten "mini basen"? basen jest względnie normalny, to dom jest mini
  • Odpowiedz
zawszę kisnę z tej "willi we Włoszech" kiedy to jest tak naprawdę domek letniskowy z mini basenem.

@lab_rat: takie "wille we Włoszech" można kupić za jakieś absurdalne grosze i niewiele więcej niż za użytkowanie wieczyste ogródka działkowego w mieście powiatowym. Jak byłem we Toskanii to mi znajomy pokazywał oferty zakupu całego gospodarstwa nieczynnego za kilka tysięcy euro byleby w ogóle ktoś to kupił i nie niszczało.
  • Odpowiedz