@Rapidos: taaaa, serio, ich 2 najnowsze numery :| śledzę ich na soundcloudzie. Powiem szczerze, że aż się boję anjunybeats vol. 11, już 10 średnio mi podeszła... Ale to co wrzuciłeś, lubię lubię :)
@tatwarm: masz rację, ale ABGT na początku jeszcze dawało radę, ostatnio jest porażka. Obym się myliła ale ich Acoustic jest chyba ostatnią dobrą płytą jaką wydali.
@Ilovestripes: pewnie będzie acoustic 2, a album z : mariana trench, hello, sticky fingers, walter white i podobnymi i tak kupie. ale tylko z sentymentu ;p
@tatwarm: co do anjunydeep trzyma dobry klimat, nie wiem czy będą kontynuować serię Worldwide?, ale co do anjunybeats no to mam już obawy, dobre momenty utworów graniczą z jak jak to mówię "#!$%@?ą".
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
@Ilovestripes Naprawdę oni tworzą teraz takie gunwo? :/ Dla równowagi wrzucam stary mistrzowski traczek od tego trio.
Od 1:25 zaczyna się podróż :)
#mirkoelektronika #muzyka #muzykaelektroniczna #progressivetrance #trance #classictrance #rpdsmusic
@tatwarm: masz rację, ale ABGT na początku jeszcze dawało radę, ostatnio jest porażka. Obym się myliła ale ich Acoustic jest chyba ostatnią dobrą płytą jaką wydali.