Aktywne Wpisy
krucjan +100
Też macie takie lekko autystyczne skrzywienie, że prawie wszystko co robicie to rozkminiacir, żeby robić to tak, aby jak najmniej przeszkadzać innym? A jeśli robię coś co jakoś utrudnia życie innym to analizuję na ile mi to ułatwia życie a na ile utrudnia innym. Jeśli stosunek tego, że mi dana rzecz naprawdę mega ułatwi życie a innym ludziom w bardzo znikomym stopniu je utrudni i mogą łatwo to utrudnienie w jakiś sposób
nanotecz +47
Jest sobie agusia z mojej miejscowości lvl 26. Na stanie ciemny bombelek lvl 3, efekt rocznego pobytu w Portugalii i wielkiej miłości z emigrantem z Angoli (dużo ich tam podobno). Oczywiście ojciec tajemniczo zniknął w 6. miesiącu ciąży. Córką opiekuje się głównie będąca na rencie babcia, matka agusi. Wszystkie trzy mieszkają razem w starym, zaniedbanym domu. Agusia nie pracuje na stałe, dorywczo na pół etatu na call center w mieście wojewódzkim obok.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0160289608001013
#nauka #ateizm #religia
Ciekawe czy wśród tych 41 prac jest jakaś kontestująca te wyniki…
Komentarz usunięty przez autora
Pierwsza wątpliwość wynika ze słabości samej konstrukcji ilorazu inteligencji, ciężko określić co tak naprawdę mówi to o człowieku. Drugi problem to
Tutaj chyba nigdy nie znajdziemy obiektywnego narzędzia.
Ale te testy stosowane przez mense z którymi miałęm do czynienia, czyli oczyszczone maksymalnie z wiedzy, wydaja się rozsądne. Tam totalnie wyłączono litery, liczby, pozostawiono dostepne zmysłom bez wiedzy kształty i kolory i na podstawie tego badany znajduje prawidłowości w kształtach i kolorach.
To pasuje
Komentarz usunięty przez autora