Aktywne Wpisy

ciemny_kolor +39
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i
źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
T3sla +27
#jedzzwykopem #lodz #urlop #kawa
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.
źródło: temp_file5898225190434200266
Pobierz

#syria #wojna
źródło: ftt
Pobierz@Hieronim_Berelek: ale nie przepadają z powodów światopoglądowych czy chcą mieć władzę dla siebie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Bestia_z_Jellystone zgadzam się z Tobą w 100%... Jak to mawia KM głupich jest więcej niż mądrych....
@Hieronim_Berelek: chodzi mi o podstawy światopoglądowe, nie o legitymacje partyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bestia_z_Jellystone: Najwidoczniej ludzie na miejscu wolą rządy islamistów niż Assada, a to JUŻ o czymś świadczy nie sądzisz?
@Al-3_x: no to teraz popatrz na Ukrainę i wyciągnij wnioski...
Co prawda teraz władzę nadal będą sprawować psychole ale do tego teraz jeszcze dżihadyści + będzie w Syrii jeszcze większy b----l ale przynajmniej sojusznik Putina upadł
@Bestia_z_Jellystone: to chwilowe, niedługo wjedzie Netanjahu i posprząta
@WH40K: tam ludzi nikt nie pyta o zdanie, przychodzi kozojebca z kałachem ogłasza się imamem, reszta ma c--j do gadania.
@Bestia_z_Jellystone: wykopki nie pamietaa juz jakie IS robil tam akcje, jak wygladalo uwolnienie Aleppo. Teraz tylko Assad zly, bo Rosja mu pomagala.
@WH40K: skąd wiesz co ludzie wolą?
@Karbon315: Po tym jaki opór stawiali ofensywie HTS? Skoro nawet wojska SAA walczyć nie chciały.