Wpis z mikrobloga

@Tapirro: To będzie sam dworzec, bez żadnego centrum handlowego na razie, także w kwestii komunikacyjnej wszystko będzie ok. Inna sprawa jak będzie wyglądać wykończenie tego. Oby jak najlepiej

@Mhrok: Ale były dworce, projekty które już na wizualkach mi się nie podobały :P Tu wygląda to na razie świetnie. A co z tego wyjdzie to się za kilkanaście miesięcy okaże
  • Odpowiedz
@czlapka: Martwi mnie, że ten piękny dach będzie brudny za parę lat jak na Kaliskim. Szkoda też, że tak zabetonują otoczenie dworca, praktycznie zero roślinności, pustynia jak na Placu Dąbrowskiego.
  • Odpowiedz
@Hahazard: Plac nie szkodzi jeśli będą pojedyncze drzewka - po drugiej stornie drogi jest park Moniuszki

@czlapka: Ja z tych wizualek boje się tylko efektu chlebaka z Poznania - wizualka super a w praktyce...
  • Odpowiedz
@cfani4k: Czemu nie będzie? Żadnych hiper nie wykonalnych konstrukcji tam nie widzę - prosty bardzo estetyczny dworzec, z wielką halą praktyczną halą dworcową.
  • Odpowiedz
@cfani4k: A z światłem racja - tu mamy idealny wariant zachód słońca i neonowe niebieskie światło, który wystąpi może 2 razy w roku :P

Ale tu chodzi raczej o świetną bryłę :)
  • Odpowiedz