Wpis z mikrobloga

Ta gra to zbugowane g---o. Chciałem sobie odpalić powstanie krakowskie (na screenie) i warszawskie i się okazało że nie mogę, bo magicznie wyparowały mi kontakty z ruchem oporu zarówno w Niemczech jak i na Węgrzech. Mimo że przez 3 czy 4 lata klikałem wzmacnianie ruchu oporu, bez którego bym tego nie zrobił. Bez tego nie odpaliłbym też przygotowania tej misji, a po przygotowaniu, zarówno u Niemców jak i Węgrów operacji rozpocząć nie mogę. Poznikały też mi infiltracje armii i przemysłu na Węgrzech. Najlepsze że specjalnie grałem żeby zrobić te operację, bo przetrwałem w Wilnie i mogłem Niemców dawno zaorać (scenariusz 1939). Nosz k---a.
#hoi4
Powstaniec - Ta gra to zbugowane g---o. Chciałem sobie odpalić powstanie krakowskie (...

źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-05 22-04-14

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Powstaniec aby to wykonać co masz na ekranie musisz wykonać kontakt z ruchem oporu tylko z tym Krakowskim tworem. Swoją drogą nie jestem pewny czy możesz zrobić bunt jak sanacyjna polska istnieje.

I czy kiedykolwiek ta gra nie była zbudowana? ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@kocio90: U Niemców też mi znikły, po przygotowaniu powstania nie można go rozpocząć. Żeby było bardziej zabawniej wczytałem save przed rozpoczęciem przygotowań do powstania i na starszym save kontakty też mi wyparowały.
  • Odpowiedz