Wpis z mikrobloga

Chyba zgłoszę mojego byłego nauczyciela matematyki z podstawówki. Zagorzałego PiSowca. Dyrektora szkoły w województwie podlaskim do Kuratorium

To co wypisuje na swoim Facebooku to jest tragedia

#polityka #bekazpisu #gownowpis
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 21
@unlucky_ ogólnie jak podajesz miejsce swojej pracy publicznie to powinieneś też pisać w odpowiedni sposób. Jest to placówka oswiatowa a typ pisze takie głupoty i takie oskarżenia że człowiek chciałby mu z-----c w ryj
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: oczywiście chłop powinien prezentować minimum kultury kiedy przedstawia własne chore poglądy polityczne, ale nadal to chyba nie jest coś za co możesz go zgłosić xD wady demokracji ;)
  • Odpowiedz
@OCIEBATON nie no porównujesz obrażanie przywódcy duchowego dla 98 % Polaków do wypisywanie głupot w Internecie na temat uśmiechniętej Polski lub wielbienia Kaczyńskiego ? Faktycznie srogi z ciebie idiota kolego. Po co Ci głowa ? Jem niom. Tak długo jak nie głosi swoich opini podczas zajęć edukacyjnych tak długo każdy powinien mnie to głęboko w dupie
  • Odpowiedz
@OCIEBATON @mannoroth typie jaki kult jednostki ? Podałem przykładową wartość myślę że nie odbiegającą od jakiejś normy. Heheszkk z paapierza były śmieszne jakieś 8 lat temu tutaj. Imho k---a wy dobieciagie do furtki szybciej niż amstaf ale musicie się bradzlowac do tych odpowiedzi albo multikonto xD
  • Odpowiedz
@facebookzprzygody: temu koleżce uśmiechnięta Polska już wjechała za mocno. Widać, że szeroko się uśmiechał jak pałowali i strzelali do górników. Teraz oburzony wykopek będzie się bawić w donosy obywatelskie
  • Odpowiedz