Wpis z mikrobloga

❤️ 33. Finał WOŚP w pełni. Ale się dzieje! 😍
Czekamy na Was cały czas w studio telewizyjnym i w plenerze na błoniach PGE Narodowego.

📌 Poznajcie kilka liczb, które znamy o tej godzinie:
➡️ kwota deklarowana tegorocznego Finału w tym momencie to 62 943 324 zł
➡️ zbieramy w 1686 sztabach, w tym w 93 zagranicznych, w 23 krajach! To łącznie aż 120 000 wolontariuszy na całym świecie
➡️ deklarowana łączna kwota z aukcji Allegro to 19 356 000 zł w 132204 aukcjach!
➡️ aukcja, w której jest najwyższa kwota licytacji to na tę chwilę to: Golf w słońcu Hiszpanii z Omeną Mensah i Rafałem Brzoską o wartości 201 250 zł!
➡️ największa eSkarbonka: Radio Nowy Świat zł, która osiągnęła kwotę 624 240 zł i ciężko w to uwierzyć, ale wciąż rośnie!
➡️ na zbiórce Make Life Harder dla WOŚP na siepomaga.pl jest już 1 236 475 zł i rośnie tak dynamicznie, ze zanim opublikujemy tę informację to będzie już nieaktualna 😁

Dziękujemy ❤️

#wosp2025

Fot.Paweł Krupka
fundacjawosp - ❤️ 33. Finał WOŚP w pełni. Ale się dzieje! 😍 
Czekamy na Was cały cza...

źródło: 33F_Pawel_Krupka-3983_small_1600x1066

Pobierz
  • 130
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fundacjawosp:
Przekazałem 100% więcej niż w tamtym roku. Odebrałem sobie z talerza ale uważam, że warto.

Problem tylko, że w tamtym roku dałem 0 zł, zresztą jak od 15 lat nie przykładam sie do tego złodziejskiego procederu.
  • Odpowiedz
@fundacjawosp: Wspierałem was i organizowałem zbiórkę w 2 finale. Jako dzieciak widziałem jak ludzie którzy nie mieli co włożyć do puszki oddawali swoje złote łańcuszki. Jak to ma się do samochodów i posiadłości rodziny owsiaków? Jesteście jak pasożyt który pasie się na współczuciu innych. I w dupie mam że to zgodne z prawem bo księgowi i prawnicy - chodzi o przyzwoitość.
  • Odpowiedz
@AlucardX33: ooo, jakby na walkę z muzułmańskimi terrorystami z Palestyny zbierał to bym dorzucił jeszcze.

Tak swoją drogą jak ci to palestyńskie dziecko przyjedzie do Polski, to będziesz stał że sztandarem refugees welcome I ugoscisz, wysłuchasz pilnie co Allah myśli o innowiercach i dzieciach, będziesz szanował różnice kulturowe
  • Odpowiedz